Publisert: , Oppdatert:

Kystminister på åpning i Kabelvåg

Tirsdag 6. april er det offisiell åpning av de nye lokalene til Kystverket Nordland i Kabelvåg, med kystminister Lisbeth Berg-Hansen som deltaker under nøkkelseremonien.

Kystverket Nordland, KabelvågKystverkets regionkontor i Kabelvåg har fått betydelig bedre plass, etter en utbygging/rehabilitering med en kostnadsramme på 55,5 millioner kroner.

I den opprinnelige kontorbygningen, som også har fått en real rehabilitering, har regionkontoret hatt om lag 500 kvm til rådighet. Nå er arealet mer enn doblet ved at regionkontoret har fått et nytt tilbygg, slik at det til sammen har om lag 1055 kvm å boltre seg på.

Den offisielle åpningen skjer 6. april klokken 14. Under den formelle nøkkelseremonien skal direktør Hilde Nordskogen fra byggherren Statsbygg stille lokalene til disposisjon for Fiskeri- og kystdepartementet ved statsråd Lisbeth Berg-Hansen. Hun skal så stille lokalene til disposisjon for Kystverket ved kystdirektør Kirsti Slotsvik, som overleverer lokalene til regiondirektør Fridtjof Wangsvik ved Kystverket Nordland.

Statsbygg har vært byggherre for prosjektet, med Skanska Norge AS som totalentreprenør.

Kontaktperson:
Regiondirektør Fridtjof Wangsvik, mob.: 957 91 777

 

Kystinfo kart

Tillitsvalgte og direktører i losforbundet og kystverket

Relaterte dokumenter

Siste nytt