Publisert: , Oppdatert:

Kyst- og havnekonferansen 2012

Kystverket Troms og Finnmark inviterer til den årlige Kyst- og havnekonferansen i Honningsvåg. Konferansen går av stabelen 17. og 18. oktober 2012. Tema i år er ”Livskraftige kystsamfunn, planarbeid og NTP”

Konferansen er rettet mot administrativ og politisk ledelse i kommuner, havnestyrer og havneledelse, næringsliv og organisasjoner med interesse for maritim virksomhet og utvikling i Troms og Finnmark.

Kystverket Troms og Finnmark oppfordrer flest mulig til å benytte muligheten konferansen gir til å få en faglig oppdatering,samt å dele erfaringer og informasjon med hverandre og Kystverket.

Konferansen holdes på Rica Hotell Honningsvåg.

For påmelding send e-post til konferanse.honningsvag@kystverket.no 

Påmeldingsfrist mandag 8. oktober

Ved påmelding opplyser Dere om hvilke dager dere vil delta, og om det er ønske å delta på middagen om kvelden den 17. oktober.

Det er ingen konferanseavgift. Konferansemiddag spanderer Kystverket Troms og Finnmark.

Dagpakke kr 475,- pr dag dekkes av den enkelte deltager.

Eventuell overnatting ordnes av den enkelte deltager. Pris: kr 1.040,- enkeltrom kr 1.290,- dobbeltrom. Kystverket har reservert rom på følgende hotell:

Rica Bryggen Hotell
Vågen 1
9750 Honningsvåg
Tlf.: 78 47 72 50
resepsjonsjef.rica.hotel.honningsvag@rica.no

Honningsvåg Brygge AS
Vågen 1A
9750 Honningsvåg
Tlf.: 78 47 64 64
post@hvgbrygge.no

Ved rombestilling oppgi referanse "Kyst- og havnekonferansen 2012".
For øvrig kan vi opplyse om at det i forbindelse med konferansen vil være anledning å avtale møter med Plan- og kystforvaltningsavdelingen, Kystverket Troms og Finnmark. For slik avtale ring sentralbordet på telefon 07847, så vil De bli satt over til rette vedkommende.

Velkommen

Deltakerliste
 

Fakta

Relaterte dokumenter

Siste nytt