Publisert: , Oppdatert:

Inviterer til Innovasjonskonferanse

Den 7. september samler Kystverket, ITS Norge og Arkitektur- og designhøgskolen bredden av norsk maritim industri, myndigheter og forskningsmiljøer til en nasjonal arena om smartere, enklere og mer effektive maritime operasjoner og skipsfart.

Innovasjonskonferansen e-nav.no 2017 har som målsetting å formidle e-navigasjon som plattform for innovasjon og utforske de mulighetene digitalisering gir for økt sikkerhet, effektivitet, forretningsutvikling og verdiskaping.

– Med god deltakelse tre år på rad har Innovasjonskonferansen befestet seg som en viktig formidler av den rivende teknologiske utviklingen som skjer rundt oss. Jeg håper at mange også i år benytter seg av møteplassen for å holde seg oppdatert på siste nytt innen e-navigasjon og maritim innovasjon, sier programleder for konferansen, John Erik Hagen i Kystverket Vest.

Den teknologiske utviklingen innen sjøtransporten går raskt med økende grad av digitalisering, automatisering og med nye bruk av alternative energiformer. I år fokuserer konferansen på nye produkter og tjenester, veien mot autonome skip, effektiv utnyttelse av skipsflåten, big data, cybersecurity og samspill mellom offentlige og private aktører.

Se program og påmelding her

Konferansen finner sted 7. september på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

Arrangører: Kystverket,  ITS Norge, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

Partnere: Kongsberg, Navtor, Ulstein, Vard, DNV GL, Norges Rederiforbund, Norsk Sjøoffisersforbund, Sjøfartsdirektoratet, Kartverket, BarentsWatch, SINTEF Ocean, Norges forskningsråd.

Følg konferansen på Facebook

Siste nytt