Hopp direkte til innhold

Meld deg på årets beredskapsseminar

Kystverket arrangerer sitt årlige seminar om beredskap mot akutt forurensning 2. og 3. november.

I år gjennomføres endelig seminaret fysisk igjen, og Kystverket inviterer til et faglig spennende og interessant seminar på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika. 

Dersom du ikke har mulighet til å møte opp i Sandvika, kan du allikvel få med deg alt på stream. Link til dette vil bli lagt ut på Kystverkets nettsider i forkant av seminaret. 

Seminaret starter tirsdag 2. november 2021 kl. 10.00 og avsluttes med lunsj onsdag 3. november kl. 1215.

Alle kan melde seg på, men målgruppen er primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

Påmeldingsfristen er utsatt til 10. oktober. Etter denne datoen vil påmeldingen stenges. OBS! Det er et begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på.

Kystverket dekker reise- og hotellutgifter, samt seminaravgift for inntil to personer fra hvert Interkommunalt utvalg mot akutt forurensning (IUA). 

Flybilletter og hotell bestilles via påmeldingslinken lenger ned på siden. 

Ønsker du stand på seminaret?

Det er tilrettelagt for at aktuelle leverandører kan ha en liten stand med plass til brosjyremateriell og enklere demo av materiell/utstyr mot en avgift på 5 000 kroner (seminaravgift for leverandør kommer da i tillegg). Det er begrenset antall standplasser så vær tidlig ute med påmelding. Skulle etterspørselen bli for stor må vi dessverre gi avslag til de sist påmeldte.

Det foreløpige programmet kan lastes ned nederst på denne siden. Endelig program vil legges ut på nettsidene våre så fort det er klart. 

Her kan du melde deg på seminaret. Påmeldingen er bindende. 

Til toppen