Hopp direkte til innhold

Kyst- og havnekonferansen avlyst i 2023

Jan Morten Hansen, avdelingsleder for hav- og kystforvaltning i Kystverket, her under fjorårets Kyst- og havnekonferanse.
Foto: Olav Helge Matvik/Kystverket

Kyst- og havnekonferansen som Kystverket arrangerer i Honningsvåg hver høst er av kapasitetsårsaker avlyst for 2023. Men sett av datoene for Kyst- og havnekonferansen 2024, for da blir den arrangert 25. og 26. september.

Opprinnelig skulle den tradisjonsrike konferansen gå av stabelen 20. og 21. september, men nå har Kystverket besluttet å ikke gjennomføre årets konferanse.

– Hovedårsaken er at avdelingen for tiden har kapasitetsutfordringer. Flere deler av Kystverket er tungt involvert i arbeidet med både Nasjonal transportplan og Konseptvalgutredningen for transportløsninger i Nord-Norge, som leveres i slutten av september. Dette er meldinger av så stor betydning for våre ansvarsområder at de må med i en slik konferanse, men det blir for kort tid til at vi rekker å gjennomgå dem og lage et program som tar hensyn til det. Vi har sett på mulighetene for å gjennomføre konferansen i oktober, men konkluderte til slutt med å avlyse årets konferanse, sier Jan Morten Hansen, avdelingsleder for hav- og kystforvaltning i Kystverket.

Han oppfordrer derfor alle interesserte om å allerede nå sette av datoene for neste års konferanse.

–  Vi ønsker både nye og trofaste deltakere velkommen tilbake til en aktuell og innholdsrik konferanse i Honningsvåg 25. og 26. september i 2024, fastslår Hansen.

Til toppen