SafeSeaNet skipsrapportering

Aktuelle saker

 • Søker etter fartøy til oljevernberedskap

  KV bilde

  Kystverket skal anskaffe 36 nye beredskapskontrakter med fartøy langs hele kysten. Tilbudsfrist er 28. august.

 • #umistelig

  Bruk Facebook til å minne båtfolk om at de er umistelige. Bruk redningsvest og tilpass farten!

  Med Facebook-kampanjen #umistelig ønsker Kystverket å minne pappaer, bestefedre og andre båtfolk om at de er umistelige, og derfor bør være forsiktigere på sjøen. Bruk redningsvest og tilpass farten!

 • Høring: Detaljreguleringsplaner for innseiling til Grenland

  Med hjemmel i plan og bygningslovens § 12-10 varsles det at Norconsult AS, på vegne av Kystverket Sørøst, legger fram forslag til tre detaljreguleringsplaner for ”Innseiling Grenland” til offentlig ettersyn. Nå foreligger også rapporten "Risikoanalyse innseiling Grenland havn".

 • Alle skip kan snart melde digitalt til Tollvesenet

  Snart er det ikke lenger mulig å levere meldinger til Tollvesenet på papir, e-post eller faks. Fra 13. august 2015 skal alle meldinger fra skipsfarten til Tollvesenet sendes digitalt gjennom meldingssystemet SafeSeaNet Norway.

 • Utvider KystVær app’en til hele norskekysten

  KV bilde

  Fra september kan sjøfarende som bruker Kystverkets app «KystVær» få vind- og siktvarsler for 100 utsatte kyststrekninger.

 • Høring: Detaljreguleringsplaner for innseiling til Kragerø

  Med hjemmel i plan og bygningslovens § 12-10 varsles det at Norconsult AS på vegne av Kystverket Sørøst legger fram forslag til detaljreguleringsplaner for innseilingen til Kragerø til offentlig ettersyn.