Hopp direkte til innhold

Ny prosjektleder for Stad skipstunnel

Stad skipstunnel, fra Moldefjord-siden, og prosjektleder Terje Skjeppestad
− Et spennende, utfordrende og viktig prosjekt, sier Terje Skjeppestad. Han begynte i stillingen som prosjektleder 3. august.
Foto: Kystverket/Snøhetta/Plomp. Bildet: Olav Helge Matvik

Terje Skjeppestad er ansatt som ny prosjektleder for Stad skipstunnel hos Kystverket. Skjeppestad har bred erfaring som prosjektleder for store prosjekter, og kommer til Kystverket fra stilling som prosjektleder innen olje og gass i Siemens Energy.

− Dette er et spennende og utfordrende prosjekt. Som organisasjon må vi i Kystverket tilrettelegge for en så god gjennomføring som mulig, og at vi legger forholdene til rette for godt samarbeid med den entreprenøren vi skal velge, sier Terje Skjeppestad, som kommer fra Hokksund.

Den nye prosjektlederen for Stad skipstunnel har erfaring fra å lede store og komplekse prosjekter, og med organisering av prosjekter. Han har tidligere vært prosjektleder i Bane NOR Infrastrukturprosjekter, og har dermed også samferdselsprosjekter med seg inn i stillingen i Kystverket.

−  Nå ser jeg frem til å lære Kystverket bedre å kjenne, og ikke minst å få bygd organisasjonen og teamet som skal stå for gjennomføringen, sier Skjeppestad. Han ser også frem til å videreføre og videreutvikle samarbeidet med de lokale kreftene og samfunnene der skipstunnelen skal ligge.

Dette er et stort prosjekt i relativt små samfunn. Og det er et viktig prosjekt. Godt samarbeid er vesentlig. Dette er et lagspill, der vi må sørge for at alle spillerne er med. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang.
Terje Skjeppestad, prosjektleder Stad skipstunnel

Ei av de første oppgavene Skjeppestad skal gjennomføre er leverandørkonferanse i september. Den er for aktuelle aktører som kan bidra til effektiv og bærekraftig gjennomføring av totalentreprisen for byggingen av Stad skipstunnel. Den kan du lese mer om her.

Terje Andreassen, som har vært prosjektleder frem til nå, vil fortsette å være en del av prosjektgruppen inntil videre.

Til toppen