Hopp direkte til innhold

Kystpodden - innovasjon, samarbeid og maritim magi

Visste du at Kystverket jobber med hele 87 ulike aktiviteter innen forsking, utvikling og innovative anskaffelser? Hør mer om vårt FoUI-arbeid i denne episoden av Kystpodden.

Kystverkets FoUI-seminar (forsknings-, utviklings- og innovasjon) gikk av stabelen 29. november 2023, der en rekke av aktivitetene ble presentert.

I denne episoden av Kystpodden vil du høre seniorrådgiver Kurt Haukeberg i lostjenesten, Einar Bjørshol i avdelingen for transportplanlegging og mobilitet og Odd Sveinung Hareide i staben for digitalisering og innovasjon fortelle om noen av ulike FoUI-aktivitetene som gjennomføres i Kystverket.

– Målet med FoUI-arbeidet er å etablere et kunnskapsgrunnlag som kan være med på å gjøre Norge til en verdensledende maritim nasjon. Gjennom godt samarbeid på tvers både internt og mot eksterne samarbeidspartnere innenfor offentlig forvaltning, akademia og maritim leverandørindustri kan vi nå dette målet. Innovasjon er en del av Kystverkets DNA, og om du vil høre mer om dette så kos deg med denne episoden av Kystpodden, sier Odd Sveinung Hareide.

Deltakerne_FoUI kystpodden.jpg
Hør mer om spennende FoUI-prosjekter i Kystpodden! Fra venstre Kurt Haukeberg, Odd Sveinung Hareide og Einar Bjørshol.

 

 

Kontakt

Seniorrådgiver

Odd Sveinung Hareide /
Til toppen