Hopp direkte til innhold

e-Dialog med Kystverket

Hva er trygg måte å sende informasjonen din på? Hvilke kanaler skal du bruke?

Sikringsrisikoanalyser og sikringsplaner som skal sendes til Kystverket for godkjenning, kan sendes uten kryptering (passord) via eDialog. Legg inn havneanleggets IMO-nummer i tittelfeltet.

Har du dokumenter for flere havneanlegg? Send da en forsendelse for hvert enkelt havneanlegg.

Mer om eDialog med Kystverket her:

eDialog

 • Sikker innsending av filer til Kystverket - eDialog

  Skal du sende dokumentasjon eller filer til Kystverket? E-post er ikke en sikker løsning, og kan i enkelte tilfeller overvåkes og/eller misbrukes av uvedkommende. Vi anbefaler derfor at du benytter tjenesten vår for sikker innsending - eDialog.

  eDialog kan benyttes til innsending av alle typer filer og dokumentasjon til Kystverket. Sikker innsending gjennom eDialog er kryptert, og er dermed spesielt godt egnet til innsending av sensitiv informasjon, samt dokumenter som er unntatt offentlighet.

   

  Gå til sikker innsending - eDialog

  NB: For å benytte tjenesten må du logge inn ved hjelp av elektronisk ID.

  Hvordan bruker jeg sikker innsending?

  Obligatoriske felt er merket med *.

  • Velg om du er privatperson eller om du representerer en virksomhet.
  • Fyll inn fødselsnummer/organisasjonsnummer, og andre obligatoriske felt.
  • Gi en god beskrivelse av innsendingen din under Tittel og Kommentar. Kommentarfeltet legges inn som et eget vedlegg til forsendelsen din.
  • Har du fått tildelt et saksnummer fra Kystverket? I så fall ber vi om at du skriver det inn under «Tittel», sammen med en beskrivende tittel på innsendingen. Eksempel: «2015/158 – Revidert sikringsplan»
  • Last opp relevante vedlegg. Godkjente formater er pdf, png, jpeg, tiff, xml, text, mpeg video, mp3 og wav.
  • Klikk på «Send sikkert til Kystverket». Du vil motta en kvittering på mail.

  Innsending av dokumenter hjemlet med «Unntatt offentlighet»

  Tjenesten er godt egnet til å sende inn dokumenter merket «unntatt offentlighet» til Kystverket. Alle filer som blir sendt gjennom eDialog lagres direkte i Kystverkets sak/arkivsystem. Husk å merke tittelfeltet med «UO», i tillegg til sakstittel. Eksempel: «2015/158 – UO – Revidert sikringsplan»

  Havnesikring – ISPS

  Sikringsplaner og sårbarhetsvurderinger som skal sendes Kystverket for godkjenning, kan sendes uten kryptering via eDialog. Du kan legge inn havnens IMO-nr. i tittel-feltet.

  Har du reviderte dokumenter for flere havner? Vær vennlig å sende en forsendelse for hver enkelt havn.

  Når skal du ikke bruke sikker innsending?

  eDialog kan benyttes til all innsending av filer og dokumentasjon til Kystverket. Vi anbefaler likevel at du benytter vanlig kontaktinformasjonen dersom du har enkle spørsmål eller bare ønsker å komme i kontakt med Kystverket.

Til toppen