Hopp direkte til innhold

Beredskapsseminaret 2022 - jubileumsseminar for norsk oljevern

Opprydding av olje med lenser

Beredskapsseminaret er 1. og 2. november, på Artilleriverkstedet i Horten. I år arrangeres det som et jubileumsseminar, i forbindelse med at norsk oljevern er 50 år i år. Det er gratis å være med og åpent for alle. Fristen for påmelding er mandag 3. oktober.

Seminaret kommer til å inneholde interessante foredrag. Både mimring tilbake på de siste 50 årene, i tillegg til at vi ser fremover på utfordringene som møter oss og hvordan vi kan forberede oss best mulig på det. Foreløpig program finner du på sidene om seminaret

Seminaret starter tirsdag 1. november 2022 klokken 10.00, og avsluttes med lunsj onsdag 2. november klokken 12.00. Arne Hjeltnes skal være konferansier. 

Vil du være med? Meld deg på innen mandag 3. oktober. 

Seminaret er åpent for alle og strømmes direkte

Seminaret er åpent for alle, men som tidligere år er målgruppen primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

For deg som ikke har mulighet til å komme til Horten, vil seminaret strømmes direkte. Lenke til det finner du på nettsidene våre når det nærmer seg. 

Utstilling og museumsbesøk

Du kan også se Kystverkets utstilling om oljevernet gjennom 50 år, og noe av det Horten har å by på av museer. Via påmeldingsskjemaet kan du melde deg på besøk på enten Marinemuseet, Museumsskipet KNM Narvik eller Preus fotomuseum. Disse besøkene gjennomføres i forlengelsen av lunsjen på seminarets første dag.

Det er også mulig å bli med på omvisning i Kystverkets lokaler i Horten etter at seminaret er ferdig onsdag ettermiddag. Det inkluderer omvisning i depotet, testhallen og i trafikksentralen. 

 

Til toppen