Hopp direkte til innhold

Søk på midler til effektive og miljøvennlige havner

Etter vårens tildeling av tilsagn gjennom tilskuddsordningen for effektive og miljøvennlige havner, er det fortsatt disponible midler. Kystverket lyser med dette ut en ny utlysning for prosjekter som skal være ferdige innen 30. november 2024.

I utlysningen våren 2023 var det relativt få søkere som søkte om ettårige prosjekter. Derfor har Kystverket fortsatt har tilgjengelige midler for prosjekter som skal være ferdigstilte innen 30. november 2024. I tillegg til dette planlegger Kystverket ordinær utlysning i oktober for både ettårige- og toårige prosjekter.

-Vi håper det finnes flere prosjekter som har kommet langt i planleggingen og samtidig kan beregne gode effekter på eksempelvis tidsbruk i havn. Har din havn et prosjekt som kan ferdigstilles i løpet av et år hører vi gjerne fra deg. Vi er tilgjengelige både på telefon for veiledning og e-post for eventuelle utkaster til søknad, sier Øyvind Sandbakk i Kystverket.

Søknadsfristen er 1. september 2023.

Mer om tilskuddsordningen og hvordan du søker finner du her: Tilskudd til investering i effektive og miljøvennlige havner 

Kontakt

Seniorrådgiver

Øyvind Mørkeset Sandbakk /
Til toppen