Hopp direkte til innhold

Stor interesse for Kyst- havnekonferansen 2022

Farvann i solnedgang med konferanselogo

Da påmeldingsfristen gikk ut hadde om lag 140 deltakere meldt seg på årets Kyst- og havnekonferanse i Honningsvåg. Om du ikke er en av dem, så er det likevel håp. Konferansen kan nemlig følges på nett.

Tirsdag og onsdag kommende uke, altså 27. og 28. september, arrangerer Kystverket den årlige Kyst- og havnekonferansen i Honningsvåg.

Om lag 140 deltakere har meldt seg på, noe som er bortimot rekordpåmelding.

– Etter to år med heldigitale konferanser grunnet covid-pandemien, er det godt å endelig kunne gjennomføre en fysisk konferanse i Honningsvåg. Vi er fornøyde med at antallet påmeldte er på samme nivå som før pandemien, noe som sier oss at dette er en relevant arena for alle som har en interesse for aktiviteten på kysten, sier Jan Morten Hansen, avdelingsleder i Kystverket og vertskap for konferansen.

Streamer konferansen

Selv med så stor interesse tror arrangørene at det likevel kan være noen som ikke har anledning til å ta turen til Honningsvåg. Disse får nå anledningen til å få med seg konferansen digitalt.

– Vi har god erfaring med å streame konferansen. Vi har derfor bestemt oss for å gjøre det denne gangen også, slik at vi når ut til så mange som mulig, sier Hansen.

Til toppen