Hopp direkte til innhold

Velkommen til Kystverkets beredskapsseminar 2023

Velkommen til Kystverkets beredskapsseminar 2023. Årets seminar arrangeres 31. oktober og 1. november på Artilleriverkstedet i Horten.

Vi håper at vi også i år får til et program som kan være av interesse både for de Interkommunale utvalgene for akutt forurensning (IUA), oljeindustrien, statsforvalterne og leverandører av oljevernutstyr.

Program, invitasjonsbrev og link til påmelding til seminaret vil bli lagt ut når dette er klart. Sett av dagene allerede nå for dette vil du ikke gå glipp av.

Seminaret starter tirsdag 31. oktober 2023 klokken 10.00, og avsluttes med lunsj onsdag 1. november ca. klokken 13.00. 

Hvem kan komme?

Seminaret er åpent for alle, men som tidligere år er målgruppen primært ledende personell tilknyttet den statlige og kommunale beredskapen, relevante myndigheter, representanter fra operatørene tilknyttet petroleumsvirksomheten og norske utstyrsleverandører.

For leverandører

Det vil bli anledning for leverandører til å ha en stand med plass til brosjyremateriell og enklere demo av materiell/utstyr slik som på tidligere seminarer,. Det er begrenset antall standplasser så vær tidlig ute med påmelding. Skulle etterspørselen bli for stor må vi dessverre gi avslag til de sist påmeldte.

Digital deltakelse

For deg som ikke har mulighet til å komme til Horten, vil seminaret streames. Lenke blir lagt ut når det nærmer seg. 

Til toppen